Stoffkartotek i lomma

Med app fra EcoOnline har du alltid tilgang til oppdatert informasjon om virksomhetens kjemikalier, og ved en eventuell ulykke er førstehjelpstiltakene kun få tastetrykk unna.

App for Eco Archive

Ta med deg virksomhetens stoffkartotek i lomma! Finn sikkerhetsdatabladene dine raskt ved hjelp av en integrert søkefunksjon eller ved hjelp av QR-koder. I tillegg kan du søke opp nye produkter og legge disse direkte inn i stoffkartoteket.

Med app fra EcoOnline, kan du:

  • Slippe å logge inn hver gang du trenger informasjon
  • Opprette egne favorittlokasjoner
  • Legge til nye produkter

Kort fortalt – all informasjon du trenger – alltid tilgjengelig på din mobil:

Download from App StoreDownload from Google Play

Appen gir deg enkel oversikt over dine produkter og hvor de befinner seg i virksomheten. Er det enkelte steder i virksomheten du trenger ekstra raskt tilgang til, kan du opprette disse lokasjonene som favoritter.  I tillegg vises alltid siste besøkte.

Inne i en lokasjon kan du selv velge om du vil vise alle produktene eller filtrere, for eksempel kun på produkter med helse- eller brannrisiko.

Hjelper deg å avdekke viktig risiko

Med statistikk- og filterfunksjonen kan du raskt danne deg et bilde over hvilke produkter som utgjør en risiko i din virksomhet, om det finnes produkter som mangler risikovurdering eller inneholder helsefarlige stoffer som krever personregister.

Scann og finn

Lurer du på hva som befinner seg i skapet eller i en avdeling? Bruk QR-koder for å få komplett oversikt over alle produktene som er registrert.

Alltid pålogget!

Etter at du først har logget deg inn, behøver du ikke lenger huske plagsomme brukernavn og passord.

Dersom du ønsker tilgang til appen må du ha konto hos EcoOnline. Mangler brukernavn og passord til å logge deg inn, vennligst fyll i skjema.

TIL NYHETSARKIV

Ja takk, jeg ønsker tilgang til EcoOnlines app!

Få råd og tips på e-post