Stoffkartotek i lomma

EcoOnline lanserer en helt ny app - ta med deg virksomhetens stoffkartotek i lomma! Med appen har du alltid tilgang til oppdatert informasjon om virksomhetens kjemikalier, og ved en eventuell ulykke er førstehjelpstiltakene kun få tastetrykk unna.

App for Eco Archive

Med app for Eco Archive kan du ta med deg virksomhetens stoffkartotek i lomma! Finn sikkerhetsdatabladene dine raskt ved hjelp av en integrert søkefunksjon eller ved hjelp av QR-koder. I tillegg kan du søke opp nye produkter og legge disse direkte inn i stoffkartoteket.

Appen gir deg enkel oversikt over dine produkter og hvor de befinner seg i virksomheten. Er det enkelte steder i virksomheten du trenger ekstra raskt tilgang til, kan du opprette disse lokasjonene som favoritter.  I tillegg vises alltid siste besøkte.

Inne i en lokasjon kan du selv velge om du vil vise alle produktene eller filtrere, for eksempel kun på produkter med helse- eller brannrisiko.

Hjelper deg avdekke viktig risiko

Med statistikk- og filterfunksjonen kan du raskt danne deg et bilde over hvilke produkter som utgjør en risiko i din virksomhet, om det finnes produkter som mangler risikovurdering eller inneholder helsefarlige stoffer som krever personregister.

Scann og finn

Lurer du på hva som befinner seg i skapet eller i en avdeling? Bruk QR-koder for å få komplett oversikt over alle produktene som er registrert.

Alltid pålogget!

Etter at du først har logget deg inn, behøver du ikke lenger huske plagsomme brukernavn og passord.

Med app for Eco Archive, kan du:

  • Slippe å logge inn hver gang du trenger informasjon
  • Opprette egne favorittlokasjoner
  • Legge til nye produkter

Kort fortalt – all informasjon du trenger – alltid tilgjengelig på din mobil:

Download from App StoreDownload from Google Play

Dersom du ønsker tilgang til appen må du ha konto hos EcoOnline. Mangler brukernavn og passord til å logge deg inn, vennligst fyll i skjema her.

Nytt grensesnitt på alle flater

Den nye appen er et ledd i EcoOnlines prosess med å løfte store deler av sine løsninger over på et nytt og mer brukervennlig grensesnitt.  Allerede neste uke vil vi lansere forbedringer for  lesebrukere, samt en ny funksjon for utskrift av etiketter.

TIL NYHETSARKIV

Kontakt oss

Få råd og tips på e-post