ROCKWOOL

"Det er en lettvint løsning der man får beskjed om når sikkerhetsdatabladene må risikovurderes, byttes osv. Det er enkelt å vurdere substitusjon samt å printe ut etiketter" - Ida Langseth, Daglaborant.

Fra mange permer

Tidligere hadde vi et egetprodusert stoffkartotek her på fabrikken. Det vil si en alfabetisk oversikt i et Worddokument over papirversjonene som var spredd i mange permer rundt om i alle avdelinger.

Det var mange permer som måtte oppdateres, og man fikk vel på følelsen av at man printet ut en hel regnskog i løpet av et år. Det var ikke så lett synlig at et kjemikalie var helseskadelig.

Til alt i skyen

I dag har vi ett fullstendig stoffkartotek i papirversjon stående i resepsjonen.

Ellers blir EcoOnline benyttet i alle avdelinger. Det er en lettvint løsning der man får beskjed om når sikkerhetsdatabladene må risikovurderes, byttes osv.

Det er enkelt å vurdere substitusjon samt å printe ut etiketter. Det er lett synlig om kjemikalier er brann, miljø og/eller helsefarlige.

Om Rockwool

Konsernet ROCKWOOL er verdens ledende leverandør av produkter og løsninger basert på steinull.

AS ROCKWOOL er et heleiet norsk datterselskap av ROCKWOOL International A/S, verdens største steinullprodusent med salgskontor i over 40 land, og 27 fabrikker i 17 land. Konsernet har ca. 9.700 ansatte, og produktene markedsføres over hele verden.

AS ROCKWOOL i Norge har 380 ansatte, som omfatter administrasjonen i Oslo, salgsapparatet, og to fabrikker; en i Moss og en i Trondheim.

AS ROCKWOOL er sertifisert er etter kvalitetsstandarden ISO 9001:2008.

Les mer om Rockwool

TIL REFERANSER

tester

Få råd og tips på e-post