Harald A. Møller

Ved å jobbe kontinuerlig med å oppdatere våre sikkerhetsdatablad får vi en god oversikt over hvilke produkter vi til enhver tid har i vårt sortiment. Uten Eco Archive hadde dette vært vanskelig å få til. Systemet er under stadig forbedring noe som understreker at EcoOnline er en seriøs aktør i markedet» - Erik Aasen, Produktspesialist.
Harald A. Møller - EcoOnline kunde

Med fokus på miljøvennlige produkter

Som en av Norges største bilimportører er vi opptatt av å ha riktig fokus på hva vi bruker kjemikalier og andre helsefarlige produkter til, og at vi følger norsk lov. I bilbransjen er det mye kjemikalier som brukes til forskjellige prosesser. Derfor er det viktig og følge opp at vi til enhver tid etterstreber å ha det beste og minst miljøskadelige produktet i vårt sortiment. Vi har et stort forhandlernett som gjør innkjøp hos oss, og vi er forpliktet til å ha sikkerhetsdatablader til alle kjemikalier tilgjengelig.

Vi samarbeider med BIS Produksjonspartner som hjelper oss å opprette sikkerhetsdatablader og legger dette ut for oss på web. Ved å jobbe kontinuerlig med dette får vi en god oversikt over hvilke produkter vi til enhver tid har i vårt sortiment. Uten hjelp fra EcoOnline hadde dette vært vanskelig og få til. Systemet er under stadig forbedring noe som understreker at EcoOnline er en seriøs aktør i markedet.

Om Møller

MøllerGruppens kjernevirksomhet er import, salg og service av de tre sterke merkevarene Volkswagen, Audi og Skoda. Konsernet har også en betydelig eiendomsportefølje på 325.000 kvm hvor store deler er knyttet til bilimport og forhandlervirksomhet i Norge, Sverige og Estland Litauen og Latvia.

Les mer om Møller

TIL REFERANSER

Få råd og tips på e-post