EcoOnline utvider sine markeder til Storbritannia og Irland

Det norske programvareselskapet er Nordens største leverandør av tjenester for kjemikaliedokumentasjon. Med oppkjøp av DCM Compliance vil EcoOnline komme inn i et av de største markedene i Europa.

EcoOnline enters UK & Ireland

Med over 30% årlig vekst fra 2015 – 2017, og flere kjente merkevarer, som Procter & Gamble, Merck og Kerry Group som kundereferanser, blir DCM Compliance en strategisk viktig del av EcoOnline.

Administrerende direktør i EcoOnline Group, Göran Lindö, ser at de to selskapene har mange likhetstrekk i både forretningsmodell og strategi, men at DCM vil tilføre mange nye muligheter:

– Vi opplever stor etterspørsel etter komplette løsninger for helse, miljø og sikkerhetssystemer. EcoOnline har Nordens største database for kjemikaliedokumentasjon, og sammen med DCM Compliance sitt HMS-system vil vi kunne tilby nettopp dette.

– Ved å dele kunnskap og erfaringer vil vi bli Europas ledende leverandør av programvare for kjemikaliedokumentasjon. Sammen vil vi være i stand til å bedre tjene behovene til våre kunder og vokse videre, sier Administrerende direktør i DCM Compliance, Henry Mooney.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Göran Lindö, CEO EcoOnline Group, mob: +47 452 00 660, goran.lindo@ecoonline.com

Henry Mooney, CEO DCM Compliance, mob: +35 3876206557, henry.mooney@dcmcompliance.com

Fakta om EcoOnline

EcoOnline er en ledende leverandør av digitale løsninger for helse, miljø, sikkerhet og kvalitet, som hjelper virksomheter med å få kontroll og følge loven – enkelt og kostnadseffektivt. Selskapet ble grunnlagt i 2000, og har i dag over 5 000 kunder og over 100 ansatte i Norge, Sverige, Danmark og Finland. EcoOnline opplever rask vekst og stor etterspørsel etter sine tjenester i alle typer markeder.

Kjernevirksomheten til EcoOnline er en unik plattform der virksomheter kan publisere og dele lovpålagt dokumentasjon for kjemikaler. Plattformen knytter hele verdikjeden sammen, og gjør det mulig å kommunisere uavhengig om du er produsent, leverandør eller sluttbruker. I programvaren er det også mulig å utføre risikovurderinger, samt andre forebyggende tiltak som substitusjon og register for eksponeringer av spesielt helsefarlige kjemikalier.

Fakta om DCM Compliance

DCM Compliance ble etablert i mai 2004, av Henry Mooney og Dermot Dinan, og har i dag 28 ansatte. Selskapet tilbyr programvare og tjenester for å hjelpe organisasjoner med å overholde helse og sikkerhet, transport og kjemikalieregelverket.

Deres digitale løsninger for sikkerhetsdatablad og styringssystemer for kjemikalier brukes av ledene globale aktører, fra et bredt bransjespekter, som for eksempel farmasi, medisin, helsevesen og kjemisk produksjon.

TIL NYHETSARKIV

Kontakt oss

Få råd og tips på e-post